2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Heeft u informatie over groenten?

Informatie


Informatie over groenten

Wij verkopen een grote verscheidenheid aan plantgoed om je eigen groenten te kweken, meer dan 10 sla-soorten, verschillende kool- en tomaatsoorten, pompoenen, paprika’s, seldersoorten, peterselie, meloenen, komkommer, courgette etc. En dit tegen de laagste prijs!!

De planten worden verkocht met kleine perskluitjes zodat ze geen hinder ondervinden van het verplanten en direct goed groeien.

groenten met perskluitjes.
Afbeelding: groenten met perskluitjes.

Het zelf telen van groenten is niet vanzelfsprekend en er moet met verschillende zaken rekening gehouden worden. Om je hierin bij te staan verwijzen wij je naar onze beschrijving van de groenten en naar de website www.allegrow.be.

Meer informatie over het planten van tomaten, het planten van aardbeien, het voordeel van geënte groenten.

Meloen

Afbeelding: meloen.

Meer informatie over de vierkante meter tuin op je terras.

Je vindt bij ons een ruim aanbod aan groenten- en bloemenzaden. Zeer veel verschillende soorten tomaten, sla, kolen, kruiden, wortelen, pompoenen en ga zo maar verder. Ook voor bloeiende borders of perkjes hebben wij een grote keuze aan soorten. Zelfs verschillende soorten klimplanten kunnen gezaaid worden. Op alle verpakkingen staan duidelijke aanwijzingen over het zaaitijdstip, de bloei, …etc.

Zaden kun je het gehele jaar door vinden op de binnenafdeling bij de stand van Vilmorin. Groenten kun je vinden vanaf begin voorjaar tot en met de zomer op de binnenafdeling onder het bord ‘GROENTEN’.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen