2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

De vierkante meter tuin met groenten en kruiden. De moestuin op je terras.

Informatie


Vierkante meter tuin voor groenten en kruiden

Wij verkopen verschillende types van de  vierkante meter tuin voor groenten en kruiden, zodat er een ruime keuze is voor elke tuin en elk terras.

Het is dé manier om op een gemakkelijke manier groenten en kruiden te kweken uit eigen tuin. Leuk om te doen en gezond!

De vierkante meter tuin met groenten en kruiden is dé hype van de laatste jaren.

De volgende stappen moet je maken om de juiste vierkante meter tuin te maken:

1. Begin met een laag van 4-5 cm Dcm Hydrokorrel om een goede drainage van overtollig regen- en/of gietwater te garanderen.
2. Vul de bak tot op 4/5 op met een mengsel dat je zelf samenstelt op basis van 50% Dcm potgrond groenten en kruiden en 50% Dcm Vivimus Groenten & Fruit.
3. Eindig met een laag Dcm Potgrond Groenten & Kruiden om een optimale opkomst van je plantjes te verzekeren. Voorzie een gietrand van enkele centimeters.

Dcm Potgrond Groenten & Kruiden

Afbeelding: Dcm Potgrond Groenten & Kruiden.

Dcm potgrond groenten en kruiden is een potgrond met aangepaste samenstelling voor het oppotten of verpotten van alle groenteplanten en kruiden. Het is toepasbaar in de biotuin en kan ook gebruikt worden bij het zaaien en planten in volle grond. Deze potgrond bevat extra kalk om een optimale zuurtegraad te garanderen en extra sporenelementen die gebreksverschijnselen voorkomen en verhelpen en zorgen voor een overvloedige oogst en gezonde groenten en kruiden.

Bijmesten kan tijdens de teelt met Dcm Vloeibare meststof Groenten & Kruiden.

Meer informatie over groenten en kruiden.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen