2018

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Door omstandigheden bieden wij tijdelijk geen waterplanten, kamerplanten en bloembollen aan. Ook groenten zijn momenteel niet leverbaar. Hebt u vragen over de beschikbaarheid van planten dan beantwoorden wij deze graag per mail. Dit geldt ook voor offertes van plantenlijsten.

CONTACT

KWEKERIJ MARÉCHAL

Kastelein 114
2300 Turnhout
België

fax: 014-44.20.78
e-mail: info@marechal.be

Let op:

Wintersluiting van maandag 17/12/2018 tot en met zondag 06/01/2019.

TEAM MARECHAL

BETALEN KAN WEL MET

pin bancontact cash

BETALEN KAN NIET MET

ecocheque

CADEAUBON

Het is altijd moeilijk om het juiste cadeau voor iemand te kiezen. Met een cadeaubon hebt u een origineel cadeau waarmee u niet fout kan zijn. Is het voor iemand die graag in de tuin werkt, misschien nog iets zoekt voor op het terras of graag een bloemetje heeft?

Bij ons kan u terecht voor cadeaubonnen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt dat u wilt besteden. Op deze cadeaubon kan u een persoonlijke boodschap schrijven en daarna wordt de cadeaubon origineel verpakt.


Hoelang is een cadeaubon geldig?

De geschenkbon blijft 1 jaar geldig na zijn datum van uitschrijven. Deze datum kan u vinden op de achterkant van de cadeaubon.


Moet de cadeaubon volledig worden opgekocht?

Als u minder aankoopt als het bedrag op de cadeaubon, krijgt u een tegoedbon voor het restbedrag. Indien het bedrag wordt overschreden, moet het verschil worden bijbetaald.

Cadeaubon