2019

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Door omstandigheden bieden wij tijdelijk geen waterplanten, kamerplanten en bloembollen aan. Hebt u vragen over de beschikbaarheid van planten dan beantwoorden wij deze graag per mail. Dit geldt ook voor offertes van plantenlijsten.

NUTTIGE INFORMATIE

Broccoli, koolrabi, rode kool, boerenkool, sla, knolselder, witte kool en nog zoveel meer…..om zelf groenten te kweken.

Informatie


Je wilt zelf groenten kweken? (momenteel beperkt leverbaar)

Dan ben je bij plantencentrum Marechal op het juiste adres. Je kunt bij ons een enorme verscheidenheid aan groenteplantjes kopen die ook door professionele kwekers gebruikt worden.

Vele sla-soorten, kolen, selder, peterselie, andijvie, koolrabi, spinazie, prei, maar ook tomaten, komkommers, paprika’s, pepers, pompoenen, courgette’s bieden wij aan.
Geënte planten van tomaten, komkommers, paprika’s, courgette’s, aubergine’s, pepers met een veel hogere produktie worden de laatste jaren enorm verkocht. Dit naar tevredenheid van onze klanten, velen komen speciaal voor deze planten elk voorjaar weer terug.

De planten worden verkocht met kleine perskluitjes, zodat ze geen hinder ondervinden van het verplanten en direct goed groeien. En dit tegen de absoluut laagste prijs!

gewone sla
Afbeelding: gewone sla.

In onze plantengids kun je ons sortiment groenteplantjes bekijken, daar verwijzen wij naar de zeer uitgebreide website www.allegrow.be. Dit is zonder twijfel een van de meest praktische, overzichtelijke en uitgebreide bronnen van informatie die je kunt vinden.

broccoli
Afbeelding: broccoli.

We geven op deze website beschrijvingen van de verschillende groenten en tips over wat je wanneer kunt planten en oogsten. Ook informatie over verzorging, oogst, bewaring en recepten vindt je hier. Met onze kwalitatieve groentenplanten maak je meteen een goede start. Verwerk je zelfgekweekte groenten en kruiden ook zeker in een van onze heerlijke recepten.

tomaat tros
Afbeelding: trostomaat.

Groenten kun je vinden vanaf begin voorjaar tot en met de zomer op de binnenafdeling onder het bord ‘GROENTEN’.

Veel plezier en smakelijk!

 

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen