2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Welk soort graszaad heb ik nodig?

Informatie


Kies het juiste Dcm graszaad

Wij verkopen de kwalitatief hoogwaardige Dcm graszaden.
Dit betreft speel- en sportgazon (Activo), herstelgazon (Riparo), siergazon (Grazio) en schaduwgazon (Ombra).

Dcm Graszaad Activo


Handige strooidozen met gazonzaad én meststof voor een gelijkmatige verdeling of 6 kg zakken met graszaadmengsel. Voor aanleg en onderhoud van een fijnbladig en ijzersterk gazon. De meststof zorgt voor een betere beworteling.

 Dcm graszaad Activo
Afbeelding: Dcm graszaad Activo.

 

Dcm graszaad Riparo

Handige strooidozen met gazonzaad én meststof voor een gelijkmatige verdeling of 6 kg zakken met graszaadmengsel. Voor herstel van kale plekken of de doorzaai van uw gazon na het verticuteren of ontmossen. Bevat snelkiemende graszaden met een goed inwortelingsvermogen, vormt snel een donkergroene grasmat. De meststof zorgt voor een betere beworteling.

Dcm graszaad Riparo

Afbeelding: Dcm graszaad Riparo.

Dcm graszaad Grazio

Handige strooidozen met gazonzaad én meststof voor een gelijkmatige verdeling of 6 kg zakken met graszaadmengsel. Voor een stijlvol siergazon met zeer fijne blaadjes, type Engels gazon. Vormt een dichte en zeer fijne grasmat, verdraagt normale betreding. De meststof zorgt voor een betere beworteling.

Dcm graszaad Grazio
Afbeelding: Dcm graszaad Grazio.

Dcm graszaad Ombra

Handige strooidozen met gazonzaad én meststof voor een gelijkmatige verdeling of 6 kg zakken met graszaadmengsel. Voor aanleg en herstel van een sterke grasmat op schaduwrijke, maar ook droge gronden. Speciaal voor herstel onder bomen en struiken. Vormt een fijnbladig gazon op schaduwrijke plaatsen, bevat grassoorten met een hoge schaduwtolerantie. Door talrijke ondergrondse uitlopers ontstaat een sterke grasmat. De meststof zorgt voor een betere beworteling.

Dcm graszaad Ombra.
Afbeelding: Dcm graszaad Ombra.

 

 

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen