2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Ik wil graag een tuinplan of tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect.

Informatie


Tuinplan of tuinontwerp laten maken

Voor het maken van een tuinplan of tuinontwerp door een ervaren tuinarchitect met kennis van zaken verwijzen wij naar: Wouter de Riemaecker tel. 0496-530140.
Voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt een compleet pakket geleverd. In het tuinontwerp dat je laat maken, vindt je ingekleurde tuinplannen met tuinbestrating, beplantingsplan, tuininrichting, etc. Zowel voor particulier als bedrijf, voor meer informatie kun je de website bekijken.

Plan van aanpak

Met de doorgenomen wensen en ideeën, de eerder genomen foto’s, opmetingen en een eventueel grondplan van terrein en woning wordt er begonnen. In een volgende afspraak wordt een uitgewerkt voorontwerp van het tuinplan voorgesteld, overlopen en besproken. Wanneer eventuele aanpassingen uitgewerkt zijn wordt het ontwerpdossier van je tuinplan samengesteld. Dit bevat: een vormgevingsplan/matenplan, beplantingsplan en beplantingslijst met vermelding van het aantal stuks.  

Eventueel zelf tuin aanleggen met ons tuinontwerp

Een tuinontwerp bestaat uit een vormgevingsplan/matenplan, beplantingsplan en een beplantingslijst. In een vormgevingsplan worden de contouren van de tuin uitgezet zonder invulling van planten. In een beplantingsplan wordt het vormgevingsplan ingevuld met planten die volgens de tuinarchitect het beste geschikt zijn voor je tuin. In een beplantingslijst staan alle gegevens (Latijnse namen, hoogte, bloeikleur, bloeiperiode, …) met betrekking tot de gebruikte planten. Kortom het tuinontwerp is ideaal voor de beginnende alsook gevorderde tuinier die zelf de handen uit de mouwen wil steken om een schitterende tuin te bekomen.
flyer-tuinontwerp-voorkant

Terug naar


Informatieoverzicht

Downloads


FlyerA6.pdf

Delen