2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Verkoopt u ook Hydrangea ‘Forever&Ever’?

Informatie


Hydrangea ‘Forever&Ever’

Wij verkopen de collectie van ‘Forever&Ever‘ met zijn vier verschillende variëteiten. Het zijn rode, witte, blauwe en roze bolvormige hortensia’s die geschikt zijn voor de tuin, terras en op balkon. De planten zijn te herkennen aan  de stijlvolle paarse pot met het witte ‘Forever&Ever’ logo en een smaakvol label.

‘Forever&Ever’ is een bloeizekere collectie boerenhortensia’s. Hydrangea ‘Forever&Ever’ bloeit -in tegenstelling tot andere Hydrangea macrophylla’s- op één- én meerjarig hout. Elke tak geeft dus een bloem, ongeacht snoei of vorst. Met andere woorden, als de plant net na de vorst gesnoeid wordt, bloeit deze gegarandeerd in hetzelfde jaar, de hele zomer lang lekker uitbundig. De planten maken steeds nieuwe knoppen die nog in hetzelfde jaar uitgroeien tot grote, bolvormige bloemen met een doorsnede van 20-25 cm. Hiermee is het dus voor iedereen weggelegd om vanaf het voorjaar tot diep in het najaar te genieten van mooie, grote bloemen in de tuin of op balkon of terras.

In onderstaande video krijg je meer informatie over de witte Hydrangea ‘Forever&Ever’:

Snoeien van ‘Forever&Ever’ is heel gemakkelijk. Voor het beste resultaat raden wij aan om ‘Forever&Ever’ eind februari te snoeien. Wil je een forse struik, laat dan het snoeien achterwege. Om een compacte plant te houden, knip je alle takken zo’n 15 cm boven de grond af.

In onderstaande video krijg je meer informatie over het snoeien van de Hydrangea ‘Forever&Ever’:

Je vindt deze hortensia’s op de binnenafdeling onder het bord ‘HEESTERS’, ze staan alfabetisch gerangschikt op Latijnse naam.

Hydrangea 'Forever&Ever' rood.Hydrangea 'Forever&Ever' blauw

Afbeelding: Hydrangea ‘Forever&Ever’ rood.               Afbeelding: Hydrangea ‘Forever&Ever’ blauw.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen