2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Hoe herstel ik kale plekken in mijn gazon?

Informatie


Het herstellen van kale plekken in je gazon

Dcm Riparo Plus is een gazonzaad dat speciaal ontwikkeld is voor herstel van kale plekken en doorzaai van gazons (eventueel na het verticuteren of ontmossen).

Kale plekken in het gazon

Afbeelding: Dcm Riparo Plus.

Het is een gazonzaad én meststof in een handige strooidoos voor een gelijkmatige verdeling. Het gazonzaad komt zeer snel op en de meststof zorgt voor een betere beworteling. Dcm Vivimus Gazon is een bodemverbeteraar die wordt gemengd met gazonzaad (Dcm Riparo Plus) om kale plekken te herstellen en om door te zaaien, die wordt gebruikt voor het uitvlakken van molshopen of putten in gazons en die wordt gebruikt om te mengen met bestaande grond bij aanleg van nieuwe gazons. Het is een bodemverbeteraar zonder brokken en lange vezels, dus gemakkelijk in het gebruik om op een fijne manier uw gazon te herstellen.

Dcm Vivimus Gazon

Afbeelding: Dcm Vivimus Gazon.

TIP
Meng Dcm Riparo Plus met Dcm Vivimus Gazon in een emmer of kruiwagen. Zo krijg je het perfecte mengsel om de kale plekken van het gazon te herstellen. Na herstel de grond aanduwen, watergeven en het gazonzaad kan beginnen groeien.

 

Meer informatie over de aanleg van een nieuw gazon.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen