2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Een uitgebreid assortiment vaste planten aan een vaste lage prijs.

Informatie


Grote keuze vaste planten, lage prijs

Bij boomkwekerij Maréchal kun je terecht voor een uitgebreid assortiment vaste planten aan een lage prijs.

Het aanbod is ongelooflijk uitgebreid, zodat je een grote keuze hebt in vorm, hoogte, standplaats, bloemkleur, bloeitijdstip, … Bovendien is er voor elke plaats wel een vaste plant te vinden, of het nu gaat om een zonnige standplaats of eerder diepe schaduw, droge grond of eerder vochtig.

Vaste planten worden meestal gebruikt als vakbeplanting, bodembedekking of om mooie bloemenborders mee aan te leggen. Je kunt ze rangschikken volgens groeihoogte maar ook op kleur. Planten van eenzelfde kleur zorgen voor rust, maar durf zeker ook eens te gaan voor complementaire kleuren. Het contrast zal voor een levendig effect zorgen.

Wij hebben duidelijke borden met daarop de belangrijkste eigenschappen van al onze vaste planten.

eigenschappen vaste planten

Afbeelding: bord eigenschappen vaste planten.

Met behulp van deze informatie-borden kun je eenvoudig de juiste vaste plant voor je tuin vinden.

Het voordeel van zo’n bloemenborder is  dat je de bloeiperioden elkaar kan laten opvolgen, zo kun je het hele jaar door genieten van een lange bloei  en veel bloemen.  Het is een trend die is overgewaaid vanuit Engeland en men spreekt dan ook dikwijls over een Engelse border.

Ons vast assortiment aan vaste planten bieden wij aan in kleine potjes om zo goedkope vaste planten te kunnen aanbieden. Doch in het late voorjaar wanneer de meeste planten op hun mooist zijn en volop bloeien, bieden wij ook een groot assortiment vaste planten aan in een grotere pot. Meer informatie over het planten van vaste planten.

 

vaste planten tuincentrum                       vaste planten

Afbeeldingen: binnenafdeling met vaste planten.

Vaste planten vindt je op onze binnenafdeling onder het bord ‘VASTE PLANTEN’, ze staan alfabetisch gerangschikt op Latijnse naam.

Bij de plantengids kun je bij de plantgroep vaste planten alle plantbeschrijvingen vinden per soort met de nodige plantaantallen per m². Ook kun je direct op Nederlandse of Latijnse naam zoeken via de zoekfunctie.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen