2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Edialux Sun Spray Garden, de ecologische (winter)behandeling tegen insecten en mijten.

Informatie


Edialux Sun Spray Garden

Tegen insecten en mijten zoals spintmijten, bladluizen, dopluizen, schildluizen, wolluizen en wantsen die overwinteren op de planten kan men in de winter een ecologische behandeling uitvoeren. Zo start u in de lente met een propere lei en is de kans op een explosieve opbouw van parasieten veel geringer.

Edialux sun spray garden is een ecologisch middel op basis van natuurlijke olie-extracten.
De olie vormt een ondoordringbare laag en dekt de aanwezige eitjes en/of jonge larven af waardoor deze onder de film verstikken. Bij gebruik in de wintermaanden is het geschikt voor zowel bladhoudende als bladverliezende planten.

Afbeelding:Edialux Sun Spray Garden.

Door het verdwijnen van chemische middelen tegen spintmijten is Edialux Sun Spray Garden de enige manier om spintmijten te bestrijden. Men denkt er echter in de winter vaak niet aan om deze ecologische behandeling uit te voeren. Toch is dit zeer raadzaam, aangezien dit niet meer kan in het latere voorjaar of zomer.

 

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen