2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

De beste coniferen planten voor een haag: Thuja plicata ‘Martin’.

Informatie


Het planten van coniferen

Wanneer je coniferen gaat planten moet je bij boomkwekerij Maréchal zijn. Enkele jaren geleden leek het dat het planten van haagconiferen minder geliefd was, maar wij zien een ware wederopstanding van de haagconifeer!


Afbeelding: haag van coniferen.

Boomkwekerij Maréchal kweekt grote aantallen Thuja plicata ‘Martin’, zodat je bij Maréchal altijd terecht kunt voor een goedkope conifeer. Volgens ons is Thuja plicata ‘Martin’ de beste groene Thuja. Het is de Thuja die het mooist groen blijft in de winter, met de meest volle groei en de beste wortelkluit. Wat duurzaamheid betreft is het zeker de beste Thuja, ook na vele jaren van snoeien blijft deze Thuja-haag er prachtig uit zien. Andere soorten verkleuren van groen naar bruin zodra de temperaturen zakken, of blijven minder mooi na enkele jaren, of vallen snel open, of groeien minder goed.

Thuja plicata 'Martin' kluit 125/150.

 

Afbeelding: Thuja plicata ‘Martin’ kluit 125/150.

Meer informatie over het snoeien van coniferen.

Meer informatie over het planten van hagen en het kiezen van de juiste haagplanten.

Deze conifeer is ook beschikbaar in kleinere en nóg grotere maten van kluitplanten. Dus ook voor goedkope coniferen met kluit moet je bij boomkwekerij Maréchal zijn.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen