2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Dcm Microgazon Plus maakt verticuteren overbodig!

Informatie


Dcm Microgazon Plus, verticuteren overbodig

Je kunt eenvoudig genieten van een groen gazon dankzij het nieuwste snufje van Dcm.

Microgazon Plus met 5-voudige werking:

Dcm Microgazon Plus

Door de unieke Minigran Technology bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in het gazon voor een perfect resultaat (dosis 0.8 – 1.2 kg/10 m²).

1. Verticuteren overbodig.

De nuttige bacteriën die via Dcm Microgazon Plus worden aangebracht, stimuleren het bodemleven waardoor verticuteren overbodig wordt.

2. Indirecte werking tegen mos.

Dcm Microgazon Plus heeft een indirecte werking tegen mos. Dit betekent dat het product eerst via de wortels moet worden opgenomen. Het mos wordt vervolgens geel en bruin en sterft af.

3. Gazonmeststof.

Dcm Microgazon Plus is een organisch-minerale gazonmeststof (NPK 7-4-17 + 3 MgO + 8 Ca) met een directe werking tegen mos. Ze bevat bovendien magnesium voor een frisgroene bladkleur.

4. Kalk.

De aanwezigheid van kalk betekent extra gebruiksgemak. De kalk die aan deze formule werd toegevoegd heeft immers meerdere voordelen. Hij ontzuurt de bodem, verbetert de opneembaarheid van de voedingselementen en verhindert de vorming van mos (let wel: voor grotere aanpassingen van de zuurtegraad blijft Dcm Groen-Kalk onontbeerlijk).

5. Nuttige bacteriën.

Dcm Microgazon Plus bevat naast kalk ook nuttige bacteriën. Deze bacteriën versnellen de afbraak van maairesten en afgestorven mos, waardoor de viltlaag verminderd wordt.

Meer informatie over de gazonmeststoffen van Dcm.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen