2024

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Bezoek ons plantencentrum en laat u verrassen door ons sortiment tuinplanten. Vanaf heden beschikken wij over een leveringsservice! Neem contact op over de mogelijkheden.

NUTTIGE INFORMATIE

Dcm Brandnetelgier en Dcm Tuinzeep, traditionele plantversterkers.

Informatie


Dcm Brandnetelgier

 

 

Deze brandnetelgier is 100 % natuurlijk en kan gebruikt worden op alle planten zowel in de moestuin, de siertuin als in de boomgaard.

Brandnetels bevatten een opvallend hoog gehalte aan opneembare stikstof en sporenelementen, magnesium, zwavel en ijzer, die de groei van je planten flink stimuleren. Een douche van Dcm Brandnetelgier op de bladeren werkt preventief en verhoogt de weerstand van je moestuinplanten. Maar ook je kruiden, bessen, boomgaard en siertuin varen wel bij een kuur met Dcm Brandnetelgier. Het geeft je planten een stevige boost en pept kwakkelende planten op.

Hoe gebruiken?

Vernevel Dcm Brandnetelgier over het blad. Wees royaal en zorg dat je alle plantendelen goed raakt, tot het eraf drupt. Voor de moestuin(bak) en de siertuin ook beschikbaar in kleine volumes, zelfs in een klant en klare verstuiver. Geef je planten tussen maart en september regelmatig een douche van brandnetelgier.

Gier is een excellente bijmesting voor snelgroeiende en veeleisende groenten als tomaten, kolen en courgettes. Maar wist je dat je er ook bladluizen, schimmels en rupsen mee op afstand houdt? Het bevat namelijk mierenzuur tegen insecten en schimmels.

Dcm Tuinzeep

Natuurlijke zeep.

 

Deze natuurlijke tuinzeep is ideaal voor het reinigen van de bladeren en het verwijderen van roetdauw na aantasting van blad-, dop-, wol of schildluis. Ze kan gebruikt worden op alle planten zowel binnen, buiten als in de boomgaard.
Onder het uitvloeiende laagje zeep kunnen de blad-, schild- en dopluizen, maar ook mijten, namelijk niet meer ademhalen, en geraken je planten ervan verlost.

Hoe gebruiken?

Vernevel Dcm Tuinzeep over de bladeren, en zorg dat je alle plantendelen goed raakt. Je kunt het in de moestuin, siertuin, boomgaard, op rozen en op Buxus toepassen. De toepassingsperiode is van april tot en met september.

Terug naar


Informatieoverzicht

Delen