2019

Op dit moment hebben wij geen events gepland staan.

| Op dit moment bieden wij geen kamerplanten aan. Hebt u vragen over de beschikbaarheid van planten dan beantwoorden wij deze graag per mail. Dit geldt ook voor offertes van plantenlijsten.

PLANTENGIDS

Groenten (momenteel beperkt aanbod)

Inleiding

Groenten (momenteel beperkt aanbod)

Wij verkopen een grote verscheidenheid aan groenten plantjes om uw eigen groenten te kweken, meer dan 10 sla-soorten, verschillende kool- en tomaatsoorten, pompoenen, paprika’s, seldersoorten, peterselie, meloenen, komkommer, courgette, aardbeiplantjes enzovoort. En dit tegen de laagste prijs!!

De planten worden verkocht met kleine perskluitjes zodat ze geen hinder ondervinden van het verplanten en direct goed groeien.

Groenten kweken in eigen tuin

Het zelf kweken van groenten is niet vanzelfsprekend en er moet met verschillende zaken rekening gehouden worden. Om u hierin bij te staan verwijzen wij u naar de website www.allegrow.be met een uitgebreide beschrijving van het planten van groenten.

Bij Maréchal kunt u alles vinden om uw eigen vierkante metertuin te maken voor op het terras.

U vindt bij ons een ruim aanbod aan groenten- en bloemenzaden. Zeer veel verschillende soorten tomaten, sla, kolen, kruiden, wortelen, pompoenen en ga zo maar verder.